Ανάπτυξη ανταγωνιστικών μικροργανισμών στη ριζόσφαιρα και φυλλόσφαιρα των καλλιεργούμενων φυτών

Οι μικροοργανισμοί αυτοί μπορεί να προϋπάρχουν ή να εισαχθούν. Μπορεί να είναι πρωτόζωα, μύκητες, ακτινομύκητες ή άλλα βακτήρια. ο τρόπος αυτός της τεχνικής εισαγωγής μικροργανισμών στη ριζόσφαιρα ή στη φυλλόσφαιρα του φυτού ανάλογα με την κατηγορία …

Διαβάστε περισσότερα »

Previous Εφαρμογή Micosat F BS σε ελιές στην Ιταλία για την αντιμετώπιση Σηψιρριζιών (Armillaria mellea)
Next Μωβ πατάτες στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Μυκόρριζες 0 Σχόλια

Μοντέρνα Βιολογική Γεωργία

Το συνεχές ερώτημα “Γιατί ένα λαχανικό (ντομάτα, λάχανο) ή φρούτο (σταφύλι) καλλιεργούμενο με τον παραδοσιακό τρόπο είναι πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα, ενώ αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς είναι συνήθως άγευστα

Ελιά 0 Σχόλια

Πρoστατευμένο: Μυκόρριζες και Ελιές – Για πλήρη πρόσβαση, επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply