Ανάπτυξη Βιολογικής Γεωργίας – Ασφάλεια Τροφίμων

Η υγεία στη γεωργία πρέπει να εδραιωθεί με μεθοδευμένη ανάπτυξη των διαδικασιών της ζωής. Η χρήση των μέσων λίπανσης και φροντίδας στο κτήμα πρέπει να έχει τρεις στόχους:

1) Διατήρηση και αύξηση της φυσικής γονιμότητας του εδάφους.

2) Διατήρηση και αύξηση της αντίστασης των φυτών ενάντια σε προσβολές και ασθένειες.

3) Παραγωγή υψηλής αξίας τροφίμων, δηλαδή τρόφιμα που μεταδίδουν ζωτικότητα στον άνθρωπο και τα ζώα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο κτήμα πρέπει να προέρχονται από κάτι ζωντανό που αναπτύσσουν σε σειρά γενεών ζώα και φυτά σε σύνδεση με την περιοχή. Το να ευνοούνται μεθοδευμένα οι οικολογικές συσχετίσεις και οι βιότοποι είναι επίσης κάτι θεμελιώδες.

Με ειδικά παρασκευάσματα ενισχύονται και εναρμονίζονται γονιμότητα του εδάφους και διαδικασίες ζωής, υποβοηθούνται αυτορυθμιζόμενες δυνάμεις στην οικονομία της φύσης και έχουν τελικά ως αποτέλεσμα μία χαρακτηριστική ποιότητα.

 

Previous Μυκόρριζες και ελιές - Για πλήρη πρόσβαση εποπικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr
Next Kατάλληλη επισήμανση -για να γνωρίζουμε τι τρώμε και από πού!

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Biolinfa

Σκεύασμα οργανικής ουσίας. Περιέχει οργανική ουσία 43,4% β/β Άζωτο 4% και Κάλι 8%. Βελτιώνει τις βιοχημικές ιδιότητες του εδάφους μειώνει την έκπλυση των θρεπτικών στοιχείων και την αλατότητα των εδαφών.

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Σήμερα η διατήρηση των καλλιεργούμενων χώρων και συγχρόνως η παραγωγή υψηλής αξίας τροφίμων είναι εφικτή μόνο με μία αποφασιστική ανανέωση των γεωργικών γνώσεων. Οι άνθρωποι που εφαρμόζουν την βιολογική-δυναμική (βιοδυναμική)

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Promet Zinc

Καινοτόμο σκεύασμα Ψευδαργύρου (Zn) σε σύμπλοκο αμινοξέων φυσικής προέλευσης. Περιέχει Ψευδάργυρο (Zn υδατοδιαλυτό) 10,2% β/ο, αμινοξέα 20 β/ο και οργανική ύλη 26,5% β/ο. Υψηλής απορροφητικότητας και μεγάλης βιολογικής αποτελεσματικότητας. Προωθεί

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply