Ελληνικά ψυχανθή αντικαθιστούν την μεταλλαγμένη σόγια

Τα «ταπεινά» ψυχανθή της ελληνικής γης, όπως το κουκί, το ρεβίθι, το μπιζέλι και το λούπινο, είναι από τις πιο θρεπτικές τροφές όχι μόνο για τον άνθρωπο, αλλά και για τα ζώα. Μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές, με πολλαπλά οφέλη για τους αγρότες, την οικονομία, το περιβάλλον και την υγεία μας

Πηγή:greenpeace.org

Previous Ποιες τροφές έχουν περισσότερα φυτοφάρμακα
Next Λάστιχα αυτοκινήτου από «ρώσικα ραδίκια» αναπτύσσει η Bridgestone

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Νέες Καλλιέργειες 0 Σχόλια

Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στις… χρωματιστές καλλιέργειες

Ευρύτατο πεδίο ανάπτυξης, που όμως δεν το έχουν εκμεταλλευτεί ακόμα οι Έλληνες αγρότες, ανοίγεται στην αξιοποίηση διαφόρων αγροτικών προϊόντων για την παραγωγή φυσικών χρωστικών ουσιών για τρόφιμα. Σε όλο τον

Νέες Καλλιέργειες 0 Σχόλια

Μετάξι: το υλικό του μέλλοντος

Οι Κινέζοι εκτρέφουν συστηματικά μεταξοσκώληκες εδώ και 5.000 χρόνια για να παράγουν υψηλής ποιότητας μετάξι σε μεγάλες ποσότητες. Μια αμερικανική ερευνητική ομάδα έφερε κυριολεκτικά την επανάσταση στη χρήση της πανάρχαιας

Νέες Καλλιέργειες 0 Σχόλια

Καλλιέργεια Φακής

Η εποχή της σποράς Ο καλλιεργητής καλείται να αποφασίσει αν θα σπείρει την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Η φθινοπωρινή σπορά γίνεται μετά τα πρωτοβρόχια και αμέσως πριν πιάσουν οι παγωνιές.

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply