Ελληνικά ψυχανθή αντικαθιστούν την μεταλλαγμένη σόγια

Τα «ταπεινά» ψυχανθή της ελληνικής γης, όπως το κουκί, το ρεβίθι, το μπιζέλι και το λούπινο, είναι από τις πιο θρεπτικές τροφές όχι μόνο για τον άνθρωπο, αλλά και για τα ζώα. Μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές, με πολλαπλά οφέλη για τους αγρότες, την οικονομία, το περιβάλλον και την υγεία μας

Πηγή:greenpeace.org

Previous Ποιες τροφές έχουν περισσότερα φυτοφάρμακα
Next Λάστιχα αυτοκινήτου από «ρώσικα ραδίκια» αναπτύσσει η Bridgestone

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Νέες Καλλιέργειες 0 Σχόλια

Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στις… χρωματιστές καλλιέργειες

Ευρύτατο πεδίο ανάπτυξης, που όμως δεν το έχουν εκμεταλλευτεί ακόμα οι Έλληνες αγρότες, ανοίγεται στην αξιοποίηση διαφόρων αγροτικών προϊόντων για την παραγωγή φυσικών χρωστικών ουσιών για τρόφιμα. Σε όλο τον

Νέες Καλλιέργειες 0 Σχόλια

Σαλιγκαροτροφία

O τύπος της μικτής εκτροφής σαλιγκαριών, διακρίνεται σε δύο στάδια: 1. Αναπαραγωγή που πραγματοποιείται σε θάλαμο κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες 2. Πάχυνση που πραγματοποιείται σε εξωτερικά διαμορφωμένα πάρκα (Δικτυοκήπια). Τα

Νέες Καλλιέργειες 2 Σχόλια

Cantharellus Cibarius – A popular edible mushroom

Cantharellus is a genus of popular edible mushrooms, commonly known as chanterelles. They are mycorrhizal fungi, meaning they form symbiotic associations with plants, making them very difficult to cultivate. Caution

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply