Λαχανικά και φρούτα αντί για ασπιρίνη!!

Άλλη μία έρευνα επιβεβαιώνει τις ευεργετικές ιδιότητες λαχανικών και φρούτων στον ανθρώπινο οργανισμό. Η νέα έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωσή τους προστατεύει από τον καρκίνο και τις καρδιοπάθειες. 

Διαβάστε περισσότερα »

Previous Καλλιέργεια κερασιάς και καλλιεργητικές φροντίδες
Next Aνακύκλωση συσκευασιών και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων!!

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

7+1 τροφές που καίνε το λίπος

Οι τροφές που καίνε το λίπος είναι δώρο της φύσης για όσους θέλουν να ξεφορτωθούν τα περιττά κιλά χωρίς να καταφύγουν σε σκευάσματα και εξαντλητικές δίαιτες. Τα παρακάτω τρόφιμα είναι

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Βιολογικά προϊόντα

Βιολογικά προϊόντα Το 15% σχεδόν των τροφίμων που βάζουμε στο σπίτι μας καταλήγει στις χωματερές. Το ποσοστό αυτό μάλιστα φτάνει ενίοτε και το 50% της παραγόμενης τροφής, αν υπολογίσουμε το

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Κυκλική οικονομία: Νέος κανονισμός για την προώθηση της χρήσης βιολογικών λιπασμάτων και λιπασμάτων που παράγονται από απόβλητα

Η επαναχρησιμοποίηση των πρώτων υλών που σήμερα απορρίπτονται ως απόβλητα αποτελεί μία από τις βασικές αρχές της δέσμης μέτρων για την κυκλική οικονομία που εγκρίθηκε τον Δεκέμβριο του 2015. Σήμερα

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply