Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Πρόγραμμα απόσυρσης μπαταριών από την Tesla

Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Motors ξεκίνησε μια στρατηγική ανακύκλωσης κλειστού βρόχου για πακέτα μπαταριών ιόντων λιθίου προς ολόκληρη την Ευρώπη. Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

ΤΟΞΙΚΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

Περιέχουν ένα συνδυασμό πολλών τοξικών χημικών ουσιών, κατάλοιπα που μένουν μέσα στα ρούχα μετά από το πλύσιμο. Αυτό είναι επικίνδυνο καθώς οι χημικές ουσίες απορροφώνται από το δέρμα και από

Αγγλικά 0 Σχόλια

Πρoστατευμένο: Growing Grapes – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply