Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Τι σπέρνουμε/φυτεύουμε τον Οκτώβριο

Σπορά Σπανάκι Σινάπια Ρόκα Πράσα Ραδίκια Ραπανάκια Παντζάρια Μπρόκολo Μαρούλια Καρότα Ζοχούς Αντίδια Φυτεύουμε Κρεμμύδια Σκόρδα Μπιζέλια Κουκιά Μεταφύτευση Μπρόκολα Κουνουπίδια Μαρούλια Αγκινάρες Πηγή:fugazigr

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Φυτά καθαρίζουν ρύπους μέσα στο σπίτι

Ρύποι «σπιτικοί» O αέρας των σπιτιών μας εμπεριέχει χημικά συστατικά που εκλύονται από μπογιατισμένες επιφάνειες, είδη καθαρισμού, έπιπλα και ποικίλα άλλα υλικά. Τα πιο συνηθισμένα χημικά συστατικά είναι:

Συμβουλές για ερασιτέχνες 6 Σχόλια

Πως να “αναστήσετε” τα λουλούδια σας μετά τις διακοπές σας…Απαντήσεις!

Μετά τις απορίες, έρχονται οι απαντήσεις…. Κάθε καλοκαίρι οι περισσότεροι γυρνούν από τις διακοπές και αντιμετωπίζουν δυσάρεστες εκπλήξεις στον κήπο ή στη βεράντα που συνήθως οφείλεται στο πότισμα. Τα φυτά

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply