Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια
Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Απορρυπαντικά-Καθαριστικά

Το σύγχρονο νοικοκυριό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα εργαστήριο χημείας. Μετρήσατε ποτέ πόσα διαφορετικά χημικά προϊόντα χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας, κυρίως για καθαρισμό και απολύμανση; Η απάντηση είναι

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Τι σπέρνουμε/φυτεύουμε τον Οκτώβριο

Σπορά Σπανάκι Σινάπια Ρόκα Πράσα Ραδίκια Ραπανάκια Παντζάρια Μπρόκολo Μαρούλια Καρότα Ζοχούς Αντίδια Φυτεύουμε Κρεμμύδια Σκόρδα Μπιζέλια Κουκιά Μεταφύτευση Μπρόκολα Κουνουπίδια Μαρούλια Αγκινάρες Πηγή:fugazigr

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply