Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Πώς να διώξετε τις αφίδες από τα φυτά σας

Βράστε 2 σκελίδες σκόρδο σε μισό λίτρο νερό και μόλις κρυώσει, ψεκάστε μ᾽αυτό το υγρό τα φυτά σας. Διαβάστε περισσότερα »

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Τα ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα βλάπτουν το περιβάλλον

Ιδανική λύση τα έλατα φυτεμένα σε γλάστρες Οι περισσότεροι αγοράζουν ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο πιστεύοντας ότι είναι η καλύτερη επιλογή και με αυτό το τρόπο προστατεύουν το περιβάλλον. Δυστυχώς όμως δεν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Μειώστε το θόρυβο πράσινα!

Πολλές έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι ο έντονος θόρυβος αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς, μειώνει τα αντανακλαστικά του ανθρώπινου οργανισμού, αποπροσανατολίζει τις αισθήσεις, δημιουργεί ψυχικές διαταραχές, προκαλεί ανωμαλίες στο κυκλοφορικό. Πώς

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply