ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Πάστα ελιάς με κόλιαντρο καιι δυόσμο
Υλικά
½ κιλό ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσια)
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές κόλιαντρο φρέσκο
1 κουταλιά δυόσμο ξηρό
2-3 κουταλιές χυμό λεμονιού
6-7 κουταλιές ελαιόλαδο
 
Τρόπος παρασκευής
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, όπως στην πάστα ελιάς με ρίγανη.

Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy

Previous Στο «μικροσκόπιο» το μήλο που δε μαυρίζει
Next Συνταγές με ελιές

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Ελιά 0 Σχόλια

Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς

Ελιές πράσινες σχιστές (σε άλμη και ξίδι)  Διαλέγουμε μεγάλες ελιές, χωρίς στίγματα.   Τις χαράσσουμε σε 3 σημεία με λεπίδα, κατά μήκος του καρπού, χωρίς να αγγίζουμε το κουκούτσι.  Τις

Ελιά 0 Σχόλια

Συνταγή με Ελιές

Μακαρόνια (σπαγέττι) με ελιές Υλικά 1 πακέτο σπαγέττι 5 κουταλιές ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο 10-15 ελιές μαύρες ψιλοκομμένες λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι χαλλούμι τριμμένο Τρόπος παρασκευής ● Βράζουμε τα μακαρόνια

Ελιά 0 Σχόλια

Πάρασκευάσματα με ελιές

Πάστα ελιάς με ρίγανη Η πάστα ελιάς χρησιμοποιείται σαν ορεκτικό, αλειμμένο κατά προτίμηση σε ψωμί ολικής αλέσεως, φρυγανιά ή παξιμάδι και είναι ιδανικό κυρίως κατά τη διάρκεια των νηστειών. Υλικά

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply