Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα

Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα

Έχετε φυτέψει κρεμμυδάκια στις γλάστρες σας? 

Είναι λίγος ο χώρος και δεν μπορείτε εύκολα να τα ανανεώσετε? Υπάρχει λύση να έχετε φρέσκα κρεμμυδάκια όλο το χειμώνα και ως αργά την άνοιξη με μία μόνο σπορά.
Αντί να ξεριζώνετε το κρεμμυδάκι, με ένα μαχαίρι το κόβετε κοντά στη ρίζα και σε δυο τρεις εβδομάδες θα έχετε ξανά ένα καινούριο.
Previous Η WWF έφτιαξε ένα «οικολογικό» αρχείο
Next Σαπούνι από το φυτό Γιούκα (Yucca)

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Αρωματικά Φυτά 0 Σχόλια

Αποθήκευση Βασιλικού (video)

Το παρακάτω video δείχνει πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τον βασιλικό σας

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Tι μαζεύουμε τον Αύγουστο (Συγκομιδή)

Τον Αύγουστο, μαζεύουμε: Καλαμπόκια Ντομάτες Μελιτζάνες Κολοκύθια Αγγούρια Πιπεριές Φασόλια Μπάμιες Βλίτα Αντράκλα Σέλινο Μαϊντανό Κόλιανδρο. Ροδάκινα Αχλάδια Αμύγδαλα Μήλα Σύκα Καρπούζια Πεπόνια Πηγή: FUGAZI.gr

Μελισσοκομία 0 Σχόλια

Η θυμόλη και πώς χρησιμοποιείται στη βιολογική μελισσοκομία

Θυμόλη (Χημ.). Μονοφαινόλη με χημικό τύπο C6H3(C3H7)(OH)CH3 1,2, 4- που περιέχεται στο αιθέριο έλαιο του θύμου αδένα. Είναι άχρωμο κρυσταλλικό σώμα, με χαρακτηριστική οσμή και καυστική γεύση, δυσδιάλυτο στο νερό

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply