Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Ελιές μαύρες ολόκληρες
Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις τοποθετούμε στα δοχεία και τις καλύπτουμε με άλμη σε αναλογία 1 ποτήρι αλάτι σε 8 ποτήρια νερό. Οι ελιές θα ωριμάσουν περίπου σε 6 μήνες.
Παρατήρηση: Αν θέλουμε για άμεση κατανάλωση, τις ξεπικρίζουμε πρώτα, όπως και τις πράσινες ολόκληρες. Όμως θα πρέπει οι ελιές να καταναλωθούν σύντομα γιατί μπορεί να μαλακώσουν.
Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy
Previous Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς
Next Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Ελιά 0 Σχόλια

Φυσική Παρασκευή Μαύρης Ελιάς

Ελιές μαύρες κουμνιαστές Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Τις βάζουμε σε δοχείο πλαστικό, γυάλινο ή ξύλινο.

Ελιά 0 Σχόλια

Micosat και καταπολέμηση Βερτιτσιλίου στην Χαλκιδική

Για το 3ετές πρόγραμμα του ΕΘΙΑΓΕ πατήστε ΕΘΙΑΓΕ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – «Η ασθένεια Βερτισιλλίωση και η αντιμετώπιση της», Επιμέλεια σύνταξης: Ζ. Ζαρταλούδης, Φ.

Συστάσεις φυτοπροστασίας 0 Σχόλια

Αντιμετώπιση Κυκλοκονίου στην Ελιά – Μάρτιος

Κυκλοκόνιο Η ασθένεια αυτή προσβάλει κυρίως τα φύλλα της ελιάς και δημιουργεί σ’ αυτά χαρακτηριστικές κηλίδες στην πάνω επιφάνεια.  Όταν η προσβολή είναι έντονη προκαλείται φυλλόπτωση. Την περίοδο αυτή πάνω

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply