Ανάπτυξη και Ανθεκτικότητα Φυτών Ελιάς σε Βερτιτσιλίωση (Verticillium dahliae) με τη χρήση Μυκορριζών (Seitrich)

Τα αποτελέσματα πειράματος που διεξήχθη για την ανάπτυξη, θρέψη, αντοχή στο μεταφυτευτικό σοκ και αντοχή στο Verticillium dahliae με μυκόρριζες πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Universidad de Castilla-La Mancha, και παρουσιάζονται σε εργασία που δημοσιεύτηκε από το επιστημονικό περιοδικό “Journal of Agricultural Science” με τίτλο “Development and resistance to Verticillium dahliae οf olive plantlets inoculated with mycorrhizal fungi during the nursery period”, 2006,Volume 144,  Pages 151-157.
Για τους σκοπούς του πειράματος χρησιμοποιήθηκαν φυτά ελιάς στα οποία έγινε εμβολιασμός με τρεις διαφορετικούς τύπους μυκόρριζας….

Διαβάστε περισσότερα »

Previous Προτεινόμενο πρόγραμμα Βιολογικής αντιμετώπισης της Βερτιτσιλλίωσης στη Ελιά
Next Μάρκετιγκ Τροφίμων: Καινοτομία και value for money δείχνουν το δρόμο

About author

You might also like

Μυκόρριζες 0 Comments

Micosat και καταπολέμηση Βερτιτσιλίου στην Χαλκιδική

Για το 3ετές πρόγραμμα του ΕΘΙΑΓΕ πατήστε ΕΘΙΑΓΕ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – “Η ασθένεια Βερτισιλλίωση και η αντιμετώπιση της”, Επιμέλεια σύνταξης: Ζ. Ζαρταλούδης, Φ.

Ελιά 0 Comments

Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς

Ελιές Καλαμών μαύρες σχιστές Διαλέγουμε ελιές όταν αρχίσουν να ωριμάζουν. Τις χαράσσουμε σε 3 σημεία κατά μήκος του καρπού με λεπίδα. Τις ξεπικρίζουμε αφού τις τοποθετήσουμε σε αραιή άλμη αναλογίας

Μυκόρριζες 0 Comments

Χρήση του Micosat σε δέντρα και κηπευτικά

Το MICOSAT BS με συμβιωτικούς μύκητες….. Διαβάστε περισσότερα »

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply