Tι είδους τρόφιμα τρώμε;

Η διπλανή φωτογραφία η οποία υπάρχει στο site του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου,
http://www.europarl.europa.eu,
με την ερώτηση «βρείτε τη διαφορά ανάμεσα σε 3 μήλα»;
Διαβάζοντας προσεκτικά τις ετικέτες, γίνεται ξεκάθαρο ποιο έχει καλλιεργηθεί βιολογικά, ποιο συμβατικά και ποιο είναι γενετικά
τροποποιημένο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αυτό δεν θα ήταν εύκολο ακόμα και από έναν ειδικό.

Επομένως είναι μεγάλη η σημασία της ασφάλειας και της ορθής επισήμανσης των προϊόντων, ώστε να γνωρίζετε από πού προέρχονται τα τρόφιμά σας και σύμφωνα με ποια πρότυπα παρήχθησαν, συσκευάστηκαν και πωλήθηκαν

Previous Kατάλληλη επισήμανση -για να γνωρίζουμε τι τρώμε και από πού!
Next Ανακύκλωση - Στα Άδυτα των ... Μπλε Κάδων

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Τα επεξεργασμένα κρέατα «είναι τα χειρότερα για την υγεία»

Τα λουκάνικα, το μπέικον, το κρέας σε κονσέρβα και άλλα είδη επεξεργασμένων κρεάτων αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη και καρδιοπάθειας, ενώ αντίθετα τα μη επεξεργασμένα κόκκινα κρέατα δεν φαίνεται να σχετίζονται

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Promet Zinc

Καινοτόμο σκεύασμα Ψευδαργύρου (Zn) σε σύμπλοκο αμινοξέων φυσικής προέλευσης. Περιέχει Ψευδάργυρο (Zn υδατοδιαλυτό) 10,2% β/ο, αμινοξέα 20 β/ο και οργανική ύλη 26,5% β/ο. Υψηλής απορροφητικότητας και μεγάλης βιολογικής αποτελεσματικότητας. Προωθεί

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Biofach 2012: Η αγορά των βιολογικών προϊόντων συνεχίζει να αυξάνει

Ο τομέας αυξήθηκε σημαντικά στις ΗΠΑ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.Το 2010, η παγκόσμια αγορά βιολογικών αυξήθηκε σε 59 δισεκατομμύρια δολάρια ( περίπου 44,5 δις ευρώ)  – Σταθερές σε παγκόσμιο επίπεδο

1 Σχόλια

  1. pol.
    Μάιος 07, 18:49 Reply
    Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και πολύ περισσότερο αν γίνει πράξη.Ποιοί μηχανισμοί όμως θα ελέγχουν την ποιότητα του προϊόντος και πόσο αξιόπιστοι θα είναι αυτοί?Σε κάθε περίπτωση κάθε είδους ενημέρωση είναι χρήσιμη και σ'έυχαριστούμε γι'αυτό!

Leave a Reply