Ανάπτυξη και Ανθεκτικότητα Φυτών Ελιάς σε Βερτιτσιλίωση (Verticillium dahliae) με τη χρήση Μυκορριζών (Seitrich)

Τα αποτελέσματα πειράματος που διεξήχθη για την ανάπτυξη, θρέψη, αντοχή στο μεταφυτευτικό σοκ και αντοχή στο Verticillium dahliae με μυκόρριζες πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Universidad de Castilla-La Mancha, και παρουσιάζονται σε εργασία που δημοσιεύτηκε από το επιστημονικό περιοδικό “Journal of Agricultural Science” με τίτλο “Development and resistance to Verticillium dahliae οf olive plantlets inoculated with mycorrhizal fungi during the nursery period”, 2006,Volume 144,  Pages 151-157.
Για τους σκοπούς του πειράματος χρησιμοποιήθηκαν φυτά ελιάς στα οποία έγινε εμβολιασμός με τρεις διαφορετικούς τύπους μυκόρριζας….

Διαβάστε περισσότερα »

Previous Προτεινόμενο πρόγραμμα Βιολογικής αντιμετώπισης της Βερτιτσιλλίωσης στη Ελιά
Next Μάρκετιγκ Τροφίμων: Καινοτομία και value for money δείχνουν το δρόμο

About author

You might also like

Μυκόρριζες 0 Comments

Μοντέρνα Βιολογική Γεωργία

Το συνεχές ερώτημα “Γιατί ένα λαχανικό (ντομάτα, λάχανο) ή φρούτο (σταφύλι) καλλιεργούμενο με τον παραδοσιακό τρόπο είναι πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα, ενώ αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς είναι συνήθως άγευστα

Ελιά 0 Comments

Συνταγή με Ελιές

Μακαρόνια (σπαγέττι) με ελιές Υλικά 1 πακέτο σπαγέττι 5 κουταλιές ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο 10-15 ελιές μαύρες ψιλοκομμένες λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι χαλλούμι τριμμένο Τρόπος παρασκευής ● Βράζουμε τα μακαρόνια

Ελιά 0 Comments

Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς

Ελιές τσακιστές (για άμεση κατανάλωση)  Τσακίζουμε τις ελιές και τις ξεπικρίζουμε για 5 – 7 μέρες ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο. Τις τοποθετούμε στα δοχεία, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply