Πρoστατευμένο: Βελτίωση της ποιότητας των Ροδακίνων – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Previous Επικίνδυνη η έκθεση των παιδιών στα εντομοκτόνα
Next Βελτίωση της ποιότητας και αύξηση παραγωγής της τομάτας

About author

You might also like

Δέντρα 0 Comments

Θειασβέστιο και Βιολογική Γεωργία Σε Μηλιές και Ροδακινιές

Αντιμετώπιση ασθενειών μηλιάς και ροδακινιάς με τη χρήση του θειασβεστίου σε προγράμματα Βιολογικής Γεωργίας Γ. Α. Μπάρδας1, Χ. Βασιλικιώτης2, Π. Παντόπουλος2 και Κ. Τζαβέλλα – Κλωνάρη1 1Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας, Σχολή Γεωπονίας,

Δέντρα 0 Comments

Ποικιλίες και υποκείμενα της αμυγδαλιάς

Ποικιλίες Σήμερα όλες οι χώρες που ασχολούνται με την αμυγδαλοκαλλιέργεια έβαλαν σαν πρώτο στόχο τους να βρουν τις ποικιλίες που ταιριάζουν καλύτερα στις διάφορες εδαφοκλιματικές συνθήκες της κάθε περιοχής τους.

This post is password protected. Enter the password to view comments.