Δωρεάν εγχειρίδιο καλλιέργειας κηπευτικών ειδών για μικροκαλλιεργητές
Στο εγχειρίδιο αυτό (του Κέντρου Γεωργικής Έρευνας Βορείου Ελλάδας) το οποίο απευθύνεται κυρίως σε ερασιτέχνες καλλιεργητές, παρατίθενται για κάθε λαχανικό ξεχωριστά, πληροφορίες για την εποχή, τον τρόπο σποράς, μεταφύτευσης, τη λίπανση και τη συγκομιδή του. Στο τέλος του εγχειριδίου, οι παραπάνω πληροφορίες δίνονται συγκεντρωτικά σε πίνακες (διαμόρφωση κατάλληλη για εκτύπωση).
Μπορείτε να το κατεβάσετε εύκολα από εδώ.
Previous
Προστασία από τον παγετό
About author
You might also like
Εύκολος Τρόπος Ποτίσματος Φυτών Τομάτας
Σε ένα πλαστικό μπουκάλι του νερού, ανοίγουμε τρύπες με ένα μυτερό αντικείμενο και το τοποθετούμε στο έδαφος όπως φαίνεται στη διπλανή εικόνα
Γίνετε «πράσινοι» ταξιδιώτες
Η οικολογική συνείδηση στο ταξίδι Ταξιδεύω πολύ στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όμως πάντα φροντίζω να προσέχω ως ταξιδιώτης το περιβάλλον. Τι ακριβώς κάνω; Προτιμώ τα εισιτήρια μου να
Πως να διαλέξετε το καλύτερο καρπούζι
Δείτε πως να διαλέξετε το πιο ώριμο καρπούζι για το τραπέζι σας. Τα καρπούζια αποτελούνται από 92% νερό και από 8% σάκχαρα. Η Ελληνική λέξη για τον καρπό είναι «υδροπέπων» (αντίστοιχα στην αγγλική γλώσσα water-melon).
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!