Δωρεάν εγχειρίδιο καλλιέργειας κηπευτικών ειδών για μικροκαλλιεργητές

Δωρεάν εγχειρίδιο καλλιέργειας κηπευτικών ειδών για μικροκαλλιεργητές

Στο εγχειρίδιο αυτό (του Κέντρου Γεωργικής Έρευνας Βορείου Ελλάδας) το οποίο απευθύνεται κυρίως σε ερασιτέχνες καλλιεργητές, παρατίθενται για κάθε λαχανικό ξεχωριστά, πληροφορίες για την εποχή, τον τρόπο σποράς,  μεταφύτευσης, τη λίπανση και τη συγκομιδή του. Στο τέλος του εγχειριδίου, οι παραπάνω πληροφορίες δίνονται συγκεντρωτικά σε πίνακες (διαμόρφωση κατάλληλη για εκτύπωση).
Μπορείτε να το κατεβάσετε εύκολα από εδώ.
Previous Προστασία από τον παγετό
Next Κυκλική οικονομία: Νέος κανονισμός για την προώθηση της χρήσης βιολογικών λιπασμάτων και λιπασμάτων που παράγονται από απόβλητα

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 1Comments

Εύκολος Τρόπος Ποτίσματος Φυτών Τομάτας

Σε ένα πλαστικό μπουκάλι του νερού, ανοίγουμε τρύπες με ένα μυτερό αντικείμενο και το τοποθετούμε στο έδαφος όπως φαίνεται στη διπλανή εικόνα

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Γίνετε «πράσινοι» ταξιδιώτες

Η οικολογική συνείδηση στο ταξίδι Ταξιδεύω πολύ στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όμως πάντα φροντίζω να προσέχω ως ταξιδιώτης το περιβάλλον. Τι ακριβώς κάνω; Προτιμώ τα εισιτήρια μου να

Συμβουλές για ερασιτέχνες 1Comments

Πως να διαλέξετε το καλύτερο καρπούζι

Δείτε πως να διαλέξετε το πιο ώριμο καρπούζι για το τραπέζι σας. Τα καρπούζια αποτελούνται από 92% νερό και από 8% σάκχαρα. Η Ελληνική λέξη για τον καρπό είναι «υδροπέπων» (αντίστοιχα στην αγγλική γλώσσα water-melon).

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply