Πρoστατευμένο: Επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια – Ανώτατα όρια καταλοίπων (mg/kg) για την Μ.Βρετανία (Tesco)
About author
You might also like
ΑΜΠΕΛΙ – ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΜΑΙΟΣ
α. ΕΥΔΕΜΙΔΑ
Χημική καταπολέμηση ωιδίου στο αμπέλι
Ένας αμπελουργός στην καταπολέμηση του ωιδίου έχει να επιλέξει μεταξύ των παρακάτω δραστικών.
Τα στρεσαρισμένα σταφύλια
Άνυδρο έδαφος, δυνατοί άνεμοι, υψηλές θερμοκρασίες…τα σταφύλια στρεσάρονται ! Οι αρχαιότεροι αμπελώνες στην γη αναπτύσσονται σε ένα άνυδρο ηφαιστειακό έδαφος και δίνουν από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο, υψηλής οξύτητας