Πρoστατευμένο: Μυκόρριζες και Ελιές – Για πλήρη πρόσβαση, επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr
Previous
Τι μας εκνευρίζει;
About author
You might also like
Πρoστατευμένο: Χρήσιμες οδηγίες για την καλλιέργεια αμπελιού – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr
Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.
Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)
Ελιές μαύρες ολόκληρες Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις τοποθετούμε στα δοχεία και τις καλύπτουμε με άλμη σε αναλογία 1 ποτήρι αλάτι σε 8 ποτήρια νερό. Οι ελιές θα ωριμάσουν περίπου σε
Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς
Ελιές πράσινες παραγεμιστές Διαλέγουμε μεγάλες ελιές, χωρίς στίγματα κατά προτίμηση μαντζανίλο. Αφαιρούμε το κουκούτσι με το ειδικό εργαλείο. Τις βάζουμε σε νερό να ξεπικρίσουν για 4 μέρες, αλλάζοντας το νερό