You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τα μυστικά για ένα σωστό κομποστ

Το σωστό κομπόστ δημιουργείται όταν παρέχετε στο κάδο σας το σωστό μείγμα των βασικών συστατικών για τα εκατομμύρια των μικροοργανισμών που κάνουν τη “βρώμικη” δουλειά. Αυτοί οι μικροοργανισμοί τρώνε, πολλαπλασιάζονται

Συμβουλές για ερασιτέχνες 1Comments

Σπορά σπανακιού

Το σπανάκι είναι ένα σηµαντικό χειµερινό λαχανικό που ευδοκιµεί σε βαθιά, πλούσια αµµοπηλώδη εδάφη µε pH 6-7. Για να έχουμε φρέσκο σπανάκι προς κατανάλωση τις ηµέρες του Πάσχα η σπορά

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Απρίλιος – Μήνας για φύτευση βολβών

Τα βολβώδη φυτά είναι το δώρο της βεράντας και του κήπου. Κρυμμένοι μέσα στο χώμα, δίνουν στην κάθε εποχή λουλούδια με εντυπωσιακά χρώματα και μυρωδιές. Αυτή την εποχή φυτεύουμε τους

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply