Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς (κολυμπάτες)

Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς (κολυμπάτες)

Ελιές πράσινες ολόκληρες (κολυμπάτες).
Για τις ολόκληρες πράσινες ελιές χρησιμοποιούμε συνήθως τις ποικιλίες κυπριακή, μαντζανίλο, Αμφίσσης, πικουάλ, Καλαμών.
  • Διαλέγουμε τις ελιές,  τις ξεπικρίζουμε για 6 μέρες αλλάζοντας το νερό τους 2 φορές τη μέρα.
  • Τις τοποθετούμε στα δοχεία, προσθέτουμε το λεμόνι και τις καλύπτουμε με την άλμη (1 ποτήρι αλάτι και 8 ποτήρια νερό).
  • Προσθέτουμε 1 εκ. ελαιόλαδο.
  • Σερβίρονται με ελαόλαδο, θυμάρι ή ρίγανη.

Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.gr

Previous Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς
Next Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς

About author

You might also like

Μυκόρριζες 0 Comments

Πρoστατευμένο: Μυκόρριζες και Ελιές – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.

Ελιά 1Comments

Στοιχεία κόστους παραγωγής για τους ισπανικούς ελαιώνες

Το κόστος παραγωγής των ισπανικών ελαιώνων υπολογίζει μελέτη του ισπανικού Υπουργείου Γεωργίας. Το Παρατηρητήριο τιμών και αγορών του ισπανικού Υπουργείου Γεωργίας διακρίνοντας τους ισπανικούς ελαιώνες σε τρείς κατηγορίες: τους ξερικούς 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply