The Role of 4R Nutrient Stewardship in Reducing Greenhouse Gas Emission
The International Plant Nutrition Institute (IPNI) explains how farmers make 4R decisions (i.e., decisions on applying the Right source at the Right rate, Right time, and Right place) to minimize greenhouse gas emissions resulting from their nitrogen fertilizer applications. 4R Nutrient Stewardship promotes the best management practices that help farmers maximize the economic, social, and environmental performance of their nutrient applications.
See the attached video
About author
You might also like
Νέες τεχνολογίες στην συλλογή καρπών (Video)
Δείτε παρακάτω τη χρήση διαφόρων νέων τεχνολογίων σε συνηθισμένες καλλιέργειες
Τα ιδανικά επίπεδα του pH του εδάφους για φρούτα και λαχανικά
Τα επίπεδα του pH του εδάφους σε φρούτα και λαχανικά Πολύ Όξινο (<5,4) Μελιτζάνα, αντίδι, πατάτα, γλυκοπατάτα, σμέουρο, ραβέντι, σέσκλα, φράουλα, καρπούζι, μύρτιλο (blueberry-raspberry) Μέτρια Όξινο (5.5-5.9) Μήλο, βασιλικός, φασόλι, καρότο,
Φυσικά Βιολογικά Λιπάσματα
Τα κύρια θρεπτικά συστατικά των φυτών Τρεις είναι οι θρεπτικές ουσίες που απαιτούνται από τα φυτά σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τα άλλα στοιχεία. Είναι το άζωτο(N), ο φώσφορος(P) και
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!