Μαγειρεμένα τρόφιμα
Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.
Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.
Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται
ΠΗΓΉ: DOLCETA
About author
You might also like
Σπιτικά απορρυπαντικά για κάθε χρήση
Το πράσινο σαπούνι, το άσπρο ξύδι και η σόδα καλό είναι να υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες στο σπίτι. Με αυτά τα υλικά και λίγα ακόμα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι,
Απορρυπαντικά-Καθαριστικά
Το σύγχρονο νοικοκυριό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα εργαστήριο χημείας. Μετρήσατε ποτέ πόσα διαφορετικά χημικά προϊόντα χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας, κυρίως για καθαρισμό και απολύμανση; Η απάντηση είναι
Φυσική απολύμανση για το σπίτι με φυτά εσωτερικού χώρου
Εξοπλιστείτε με φυτά εσωτερικού χώρου Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν αποτελούν απλά διακοσμητικά στοιχεία, αλλά είναι πηγή ευεξίας και υγείας απολυμαίνοντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού και εμπλουτίζοντας την με οξυγόνο.


0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!