Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Σπιτικά απορρυπαντικά για κάθε χρήση

Το πράσινο σαπούνι, το άσπρο ξύδι και η σόδα καλό είναι να υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες στο σπίτι. Με αυτά τα υλικά και λίγα ακόμα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι,

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Απορρυπαντικά-Καθαριστικά

Το σύγχρονο νοικοκυριό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα εργαστήριο χημείας. Μετρήσατε ποτέ πόσα διαφορετικά χημικά προϊόντα χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας, κυρίως για καθαρισμό και απολύμανση; Η απάντηση είναι

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Φυσική απολύμανση για το σπίτι με φυτά εσωτερικού χώρου

Εξοπλιστείτε με φυτά εσωτερικού χώρου Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν αποτελούν απλά διακοσμητικά στοιχεία, αλλά είναι πηγή ευεξίας και υγείας απολυμαίνοντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού και εμπλουτίζοντας την με οξυγόνο.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply