Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments
Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Πως να καλλιεργήσετε πατάτες στο μπαλκόνι

Η αλήθεια είναι πως οι πατάτες χρειάζονται κήπο και μεγάλη επιφάνεια για να τις καλλιεργήσετε, αλλά είναι εφικτό να μεγαλώσουν και σε μικρότερο εμβαδό, αν τους παρέχετε αυτό που χρειάζονται

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Παρασκευή σαπουνιών

Το σαπούνι που μπορεί να παρασκευαστεί δεν είναι συνηθισμένο σαπούνι. Εντούτοις καλύπτει μια μεγάλη έκταση από οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές ενώ παραμένει απαλό στο δέρμα αλλά σκληρό στις ακαθαρσίες. Το σαπούνι

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply