Διατροφή και Ασφάλεια Τροφίμων στα Σχολεία
Διατροφικές Συστάσεις – Προτάσεις για Καλύτερη Επιλογή Τροφίμων στο Σχολείο.
1. Ξεκινήστε τη μέρα σας τρώγοντας ένα καλό πρωινό
2. Στο σχολείο επιλέξτε το κολατσιό σας, καταναλώνοντας κάποια από τα είδη του κυλικείου (που είναι σύμφωνα με τις οδηγίες).
3. Καταναλώνετε καθημερινά γαλακτοκομικά προϊόντα (πχ γάλα, γιαούρτι) χαμηλά σε λιπαρά. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν καλή πηγή ασβεστίου στη διατροφή μας. Θυμηθείτε ότι η περιεκτικότητα ασβεστίου στο γάλα με χαμηλά λιπαρά είναι η ίδια με αυτή στο πλήρες γάλα. Εάν δεν πίνετε γάλα, προτιμήστε ένα γιαούρτι ή κάποιο άλλο γαλακτοκομικό προϊόν.
Για περισσότερα διαβάστε εδώ
Πηγή: ΕΦΕΤ
About author
You might also like
ΕΦΕΤ – Επιλογή Τροφίμων Την Περίοδο Της Σαρακοστής
Για την Επιλογή Τροφίμων Την Περίοδο Της Σαρακοστής δείτε το παρακάτω link
Λεμόνια … δηλητήριο στα σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές της Κρήτης!
Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα σε ζώα όπως αποδείχτηκε μετά από πειράματα, και σοβαρά προβλήματα υγείας στον άνθρωπο Το CretePlus.grΤο τυρί που κατακτά τον κόσμο
Μυρωδάτο, μαστιχωτό, γευστικότατο ,και με καταγωγή την Ελλάδα, είναι μερικά από τα τυριά που κατακτούν τον κόσμο εδώ κ αρκετά χρόνια από την Σουηδία μέχρι και τη Σιγκα-πουρη. Στην Μπάλου
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!