You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει

Αντιπαγετική Προστασία 0 Comments

Συμβουλές για προστασία από τον παγετό

Αν προβλέπεται οποιαδήποτε μορφή παγετού προστατεύονται όσο είναι δυνατόν τα ευπαθή δέντρα και λοιπά φυτά με ειδικές καλύψεις, όπως ανεμοθραύστες, πλαστικά στη φυλλική επιφάνεια ή οργανική ύλη (π.χ. υγιή φύλλα)

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τι μαζεύουμε τον Ιούλιο (Συγκομιδή)

Καλό μήνα και καλή σοδιά… τον Ιούλιο, μαζεύουμε τα εξεις: Καλαμπόκια Ντομάτες Μελιτζάνες Κολοκύθια Αγγούρια Πιπεριές Φράουλες Φασόλια Μπάμιες Σκόρδα ξερά Κρεμύδια ξερά Βλίτα Αντράκλα Σέλινο Μαϊντανό Κόλιανδρο Βερίκοκα Ροδάκινα

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply