Καλλιέργεια κερασιάς και καλλιεργητικές φροντίδες
ΚΕΡΑΣΙΑ
Παραγωγή: Κατά τη δεκαετία ’90 φυτεύτηκαν αρκετές κερασιές στην Ελλάδα ώστε ο αριθμός τους να φτάσει τα 2 εκατ. δέντρα ενώ τα τελευταία χρόνια φυτεύεται με πολύ γοργούς ρυθμούς και σε πυκνές φυτεύσεις. Η παραγωγή έχει επίσης αυξηθεί στους περίπου 40.000 tn και αυξάνεται κάθε χρόνο.
Για τη συνέχεια πατήστε εδώ
About author
You might also like
Πρoστατευμένο: Επικαιροποιημένο εγχειρίδιο καλλιέργειας κερασιάς – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr
Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.
Εφαρμογή του FS – 347 σε κεράσια ποικιλίας B.Burlat
Την άνοιξη του 2001 σε δέντρα κερασιάς ποικιλίας B.Burlat πραγματοποιήθηκαν ψεκασμοί με το διαφυλλικό λίπασμα FS-347 (50% L-αμινοξέα και παράγοντες αύξησης).
Θειασβέστιο και Βιολογική Γεωργία Σε Μηλιές και Ροδακινιές
Αντιμετώπιση ασθενειών μηλιάς και ροδακινιάς με τη χρήση του θειασβεστίου σε προγράμματα Βιολογικής Γεωργίας Γ. Α. Μπάρδας1, Χ. Βασιλικιώτης2, Π. Παντόπουλος2 και Κ. Τζαβέλλα – Κλωνάρη1 1Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας, Σχολή Γεωπονίας,
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!