Καλλιέργεια μανιταριού Pleurotus Ostreatus
Το μανιτάρι pleurotus ostreatus έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με το άλλο καλλιεργούμενο είδος μανιταριού. Αυτό το πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο μανιτάρι καλλιεργείται σε υποστρώματα πλούσια σε κυτταρίνες και λιγνίνες και μάλιστα σε υποστρώματα που δεν έχουν υποστεί ζύμωση. Το μανιτάρι καταφέρνει να αναπτυχθεί σε τέτοια υποστρώματα διότι διαθέτει ένζυμο με το οποίο διασπάει τις κυταρίνες του υποστρώματος, μετατρέποντάς το σε τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας.
Για να έχει θετικό αποτέλεσμα η καλλιέργεια μανιταριών πρέπει ο παραγωγός να ακολουθήσει μια διαδικασία …
Για συνέχεια πατήστε εδώ
About author
You might also like
Πρoστατευμένο: Πρόσοδος αρωματικών φυτών – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr
Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.
Άφησε την Αγγλία για τα Ελληνικά βουνά & μέσα σε 20 ώρες στέλνει τα προϊόντα στο εξωτερικό.
Ο νεαρός επιστήμονας Σωτήρης Λυμπερόπουλος, μαζεύει χόρτα στα βουνά, που τα μοσχοπουλάει όχι μόνο σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας, αλλά και στο εξωτερικό! Ο ίδιος δηλώνει τροφοσυλλέκτης ή, κατά το
Μετάξι: το υλικό του μέλλοντος
Οι Κινέζοι εκτρέφουν συστηματικά μεταξοσκώληκες εδώ και 5.000 χρόνια για να παράγουν υψηλής ποιότητας μετάξι σε μεγάλες ποσότητες. Μια αμερικανική ερευνητική ομάδα έφερε κυριολεκτικά την επανάσταση στη χρήση της πανάρχαιας
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!