Λαχανικά και φρούτα αντί για ασπιρίνη!!

Άλλη μία έρευνα επιβεβαιώνει τις ευεργετικές ιδιότητες λαχανικών και φρούτων στον ανθρώπινο οργανισμό. Η νέα έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωσή τους προστατεύει από τον καρκίνο και τις καρδιοπάθειες. 

Διαβάστε περισσότερα »

Previous Καλλιέργεια κερασιάς και καλλιεργητικές φροντίδες
Next Aνακύκλωση συσκευασιών και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων!!

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Biolinfa

Σκεύασμα οργανικής ουσίας. Περιέχει οργανική ουσία 43,4% β/β Άζωτο 4% και Κάλι 8%. Βελτιώνει τις βιοχημικές ιδιότητες του εδάφους μειώνει την έκπλυση των θρεπτικών στοιχείων και την αλατότητα των εδαφών.

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Τα επεξεργασμένα κρέατα «είναι τα χειρότερα για την υγεία»

Τα λουκάνικα, το μπέικον, το κρέας σε κονσέρβα και άλλα είδη επεξεργασμένων κρεάτων αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη και καρδιοπάθειας, ενώ αντίθετα τα μη επεξεργασμένα κόκκινα κρέατα δεν φαίνεται να σχετίζονται

Βιολογική Γεωργία 0 Σχόλια

Επικίνδυνη η έκθεση των παιδιών στα εντομοκτόνα

Τα παιδιά που εκτίθενται σε οργανοφωσφορικά εντομοκτόνα μπορεί να έχουν υψηλότερο κίνδυνο να παρουσιάσουν το Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD), σύμφωνα με μια αμερικανική μελέτη που προτρέπει τους γονείς

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply