Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα

– Έχετε φυτέψει κρεμμυδάκια στις γλάστρες σας? 

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Πρoστατευμένο: Growing Grapes – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Tι μαζεύουμε τον Αύγουστο (Συγκομιδή)

Τον Αύγουστο, μαζεύουμε: Καλαμπόκια Ντομάτες Μελιτζάνες Κολοκύθια Αγγούρια Πιπεριές Φασόλια Μπάμιες Βλίτα Αντράκλα Σέλινο Μαϊντανό Κόλιανδρο. Ροδάκινα Αχλάδια Αμύγδαλα Μήλα Σύκα Καρπούζια Πεπόνια Πηγή: FUGAZI.gr

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply