Μαγειρεμένα τρόφιμα
Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.
Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.
Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται
ΠΗΓΉ: DOLCETA
About author
You might also like
Εργασίες για κάθε μήνα – Φεβρουάριος
– Προστατέψτε τα νεαρά φυτά σας από το κρύο γιατί πολλές φορές ακόμα και μία σύντομη έκθεση των φυτών στις χειμωνιάτικες θερμοκρασίες, είναι ικανή να καταστρέψει ένα φυτό. – Αν
Εύκολος Τρόπος Ποτίσματος Φυτών Τομάτας
Σε ένα πλαστικό μπουκάλι του νερού, ανοίγουμε τρύπες με ένα μυτερό αντικείμενο και το τοποθετούμε στο έδαφος όπως φαίνεται στη διπλανή εικόνα
Πρόγραμμα ανακύκλωσης φυσικών ελάτων
Το ξεστόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σηματοδοτεί το τέλος των εορτών, που φτάνει «επισήμως» αυτές τις ημέρες, μόλις περάσουν και τα Θεοφάνια και μαζευτούν και οι Καλικάντζαροι. Δίπλα στους κάδους εγκαταλείπονται
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!