Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Βαμβακίαση πεύκων

Η βαμβακίαση των πεύκων είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γεωπόνοι. Η βαμβακίαση που παρουσιάζεται στα πεύκα είναι αποτέλεσμα από την ύπαρξη της του εντόμου

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Ποιες τροφές έχουν περισσότερα φυτοφάρμακα

Το Environmental Working Group, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός των ΗΠΑ υπέρμαχος πολιτικών που προστατεύουν την υγεία σε ατομικό και γενικό επίπεδο, εκδίδει έναν οδηγό σχετικά με τη χρήση φυτοφαρμάκων στις

Δέντρα 2 Comments

Οδηγίες για την φύτευση δέντρων

Οδηγίες για την φύτευση δέντρων

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply