Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Πώς να διώξετε τις αφίδες από τα φυτά σας

Βράστε 2 σκελίδες σκόρδο σε μισό λίτρο νερό και μόλις κρυώσει, ψεκάστε μ᾽αυτό το υγρό τα φυτά σας. Διαβάστε περισσότερα »

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Kάκτοι – Τι χρειάζεται να ξέρω για το πότισμα και λίπανση

Α. Πότισμα Πότισμα κανονικό: Το αρχίζουμε προσεκτικά την άνοιξη (Μάρτιο μήνα ανάλογα με τον καιρό), αφήνοντας στην αρχή το χώμα να στεγνώσει για τρεις εβδομάδες, κατόπιν για δυο και μετά

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Οι εποχές των Φρούτων και των Λαχανικών

Όταν ξέρουμε ποια φρούτα και λαχανικά υπάρχουν σε κάθε εποχή, μπορούμε να επιλέγουμε τα εποχικά φρούτα και λαχανικά τα οποία είναι πιο οικονομικά, έχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά και είναι πιο

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply