Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Εποχή σποράς λαχανικών

Δείτε τον παρακάτω πίνακα: ΕΠΟΧΗ ΣΠΟΡΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Πηγή: peliti.gr

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Ο κήπος της… τεμπέλας

Αν ο τρόπος ζωής σας δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας όαση!

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Είκοσι σούπερ τροφές που δεν τρώμε

Μπορούμε εύκολα να βρούμε δεκάδες δικαιολογίες για να αποφύγουμε τροφές που δεν έχουμε συνηθίσει – ή δεν θέλουμε- να καταναλώνουμε. Όσο «άσχημα» και αν φαίνονται τα φασολάκια, όσο και αν

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply