Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Ο κήπος της… τεμπέλας

Αν ο τρόπος ζωής σας δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας όαση!

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Βαμβακίαση πεύκων

Η βαμβακίαση των πεύκων είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γεωπόνοι. Η βαμβακίαση που παρουσιάζεται στα πεύκα είναι αποτέλεσμα από την ύπαρξη της του εντόμου

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Πώς να καθαρίσετε το σπίτι σας γρήγορα και εύκολα

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι μια πονεμένη ιστορία για κάθε νοικοκυρά, μιας και απαιτεί χρόνο και κόπο. Υπάρχουν όμως μερικά κόλπα τα οποία μας κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη…

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply