Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τα Δημοφιλέστερα Άγρια Χόρτα της Μεσογείου και οι Ευεργετικές τους Ιδιότητες

Ένα από τα πιο διαδεδομένα χόρτα, το οποίο βρίσκουμε στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, είναι τα ραδίκια. Τα ραδίκια ανήκουν στο γένος cichorium όπου περιλαμβάνονται πολλά είδη άγρια και

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Πώς να διατηρήσετε τις πατάτες σας φρέσκες

Πολλοί είναι οι καταναλωτές που έσπευσαν να προμηθευτούν μεγάλες ποσότητες πατάτας εκμεταλλευόμενοι το «κίνημα της φθηνής πατάτας». Διαβάστε εδώ μερικές συμβουλές για να αποθηκεύσετε σωστά τις πατάτες μέχρι να είστε έτοιμοι

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικά

Κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους των super markets με τα προϊόντα καθαρισμού, θα δούμε μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων με τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε λεκέ. Έλα όμως που είναι

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply