Μαγειρεμένα τρόφιμα
Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.
Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.
Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται
ΠΗΓΉ: DOLCETA
About author
You might also like
Οικολογικές προτάσεις
Αναζητείτε τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο με το λουλούδι, του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Σήματος (Eco-label). Υποδηλώνοντας ιδιαίτερα υψηλές περιβαλλοντικές αποδόσεις, το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα έχει απονεμηθεί σε εκατοντάδες ασφαλή για
Ποια φυτά είναι κατάλληλα για φυτοφράχτη
Οι φυτοφράχτες εδώ και πολλά χρόνια στην βόρεια ευρώπη έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τους φράχτες από τούβλο , τσιμέντο κτλ. Μπορούν να γίνουν αρκετά ψηλοί και πυκνοί ώστε να δείχνουν τα
Το εγχειρίδιο του καλού ανακυκλωτή
Τι φροντίζουμε πριν τις πετάξουμε • Να είναι άδειες από τροφές και υγρά. • Να τις ξεπλύνουμε, αν χρειαστεί, ώστε να μην έχουν υπολείμματα τροφών, λάδια κ.λπ. • Να τσακίζουμε
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!