Μαγειρεμένα τρόφιμα
Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.
Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.
Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται
ΠΗΓΉ: DOLCETA
About author
You might also like
Το νερό και η εξοικονόμηση του στους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας
Εξοικονόμηση νερού σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επιτευχθεί κατά το σχεδιασμό των κήπων και του περιβάλλοντος χώρου. Οι εξωτερικοί χώροι πρέπει να σχεδιάζονται και να διαμορφώνονται έτσι ώστε: 1. Να
Ανακύκλωση – Στα Άδυτα των … Μπλε Κάδων
ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΛΑΘΗ 1. Βρόμικες συσκευασίεςΕίναι ένα λάθος που εντοπίσαμε σχεδόν σε όλους τους κάδους. Μπουκάλια μισογεμάτα με χυμούς και αναψυκτικά, κεσεδάκια με απομεινάρια από γιαούρτι, σκεύη αλουμινίου από
Πρόγραμμα απόσυρσης μπαταριών από την Tesla
Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Motors ξεκίνησε μια στρατηγική ανακύκλωσης κλειστού βρόχου για πακέτα μπαταριών ιόντων λιθίου προς ολόκληρη την Ευρώπη. Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!