Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Σχετικά με τον συντάκτη

Μπορεί να σας αρέσουν

Συμβουλές για ερασιτέχνες 1Comments

Σπορά σπανακιού

Το σπανάκι είναι ένα σηµαντικό χειµερινό λαχανικό που ευδοκιµεί σε βαθιά, πλούσια αµµοπηλώδη εδάφη µε pH 6-7. Για να έχουμε φρέσκο σπανάκι προς κατανάλωση τις ηµέρες του Πάσχα η σπορά

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων – Οφέλη τυποποίησης για τους καταναλωτές

Τα κυριότερα οφέλη της τυποποίησης συνοψίζονται ως εξής: Διευκόλυνση των εμπορικών συναλλαγών μέσω μιας κοινής εμπορικής γλώσσας. Η διακίνηση των αγαθών διευκολύνεται σημαντικά καθώς οι παραγγελίες γίνονται στη βάση συγκεκριμένων

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Σχόλια

Απρίλιος – Μήνας για φύτευση βολβών

Τα βολβώδη φυτά είναι το δώρο της βεράντας και του κήπου. Κρυμμένοι μέσα στο χώμα, δίνουν στην κάθε εποχή λουλούδια με εντυπωσιακά χρώματα και μυρωδιές. Αυτή την εποχή φυτεύουμε τους

0 Σχόλια

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply