Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Το νερό και η εξοικονόμηση του στους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας

Εξοικονόμηση νερού σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επιτευχθεί κατά το σχεδιασμό των κήπων και του περιβάλλοντος χώρου. Οι εξωτερικοί χώροι πρέπει να σχεδιάζονται και να διαμορφώνονται έτσι ώστε: 1. Να

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Ανακύκλωση – Στα Άδυτα των … Μπλε Κάδων

ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΛΑΘΗ 1. Βρόμικες συσκευασίεςΕίναι ένα λάθος που εντοπίσαμε σχεδόν σε όλους τους κάδους. Μπουκάλια μισογεμάτα με χυμούς και αναψυκτικά, κεσεδάκια με απομεινάρια από γιαούρτι, σκεύη αλουμινίου από

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Πρόγραμμα απόσυρσης μπαταριών από την Tesla

Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Motors ξεκίνησε μια στρατηγική ανακύκλωσης κλειστού βρόχου για πακέτα μπαταριών ιόντων λιθίου προς ολόκληρη την Ευρώπη. Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply