Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Αρωματικά Φυτά 0 Comments

Πως θα φτιάξετε το Δικό σας Λαχανόκηπο

Αρκούν λίγα τετραγωνικά μέτρα στον κήπο σας ή μερικές γλάστρες στη βεράντα σας για να καλλιεργήσετε και να απολαμβάνετε λαχανικά όλο το χρόνο. Όλο και πληθαίνουν στις πόλεις οι λαχανόκηποι

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τι σπέρνουμε/φυτεύουμε τον Αύγουστο

Σπορά Μπρόκολα Κουνουπίδια Λάχανα Μαρούλια Καρότα Παντζάρια Ραπανάκια Πατάτες Μεταφύτευση* Αγγούρια Κολοκύθια Μπρόκολα Κουνουπίδια Λάχανα *Μεταφύτευση εννοούμε ότι παίρνουμε το φυτό μας απο το γεωπόνο ή το δικό μας σπορείο

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

Ο πόλεμος τιμών των σουπερμάρκετ, τα τοξικά απόβλητα και τα τροπικά φρούτα. Αυτό το ερευνητικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις απαράδεκτες κοινωνικές και περιβαλλοντικές συνθήκες που υφίστανται στην Κόστα Ρίκα οι κοινότητες

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply