Μαγειρεμένα τρόφιμα
Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.
Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.
Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται
ΠΗΓΉ: DOLCETA
About author
You might also like
Βαμβακίαση πεύκων
Η βαμβακίαση των πεύκων είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γεωπόνοι. Η βαμβακίαση που παρουσιάζεται στα πεύκα είναι αποτέλεσμα από την ύπαρξη της του εντόμου
Ποιες τροφές έχουν περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Environmental Working Group, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός των ΗΠΑ υπέρμαχος πολιτικών που προστατεύουν την υγεία σε ατομικό και γενικό επίπεδο, εκδίδει έναν οδηγό σχετικά με τη χρήση φυτοφαρμάκων στις
Οδηγίες για την φύτευση δέντρων
Οδηγίες για την φύτευση δέντρων
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!