Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 1Comments

Οικολογικές προτάσεις

Αναζητείτε τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο με το λουλούδι, του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Σήματος (Eco-label). Υποδηλώνοντας ιδιαίτερα υψηλές περιβαλλοντικές αποδόσεις, το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα έχει απονεμηθεί σε εκατοντάδες ασφαλή για

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Ποια φυτά είναι κατάλληλα για φυτοφράχτη

Οι φυτοφράχτες εδώ και πολλά χρόνια στην βόρεια ευρώπη έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τους φράχτες από τούβλο , τσιμέντο κτλ. Μπορούν να γίνουν αρκετά ψηλοί και πυκνοί ώστε να δείχνουν τα

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Το εγχειρίδιο του καλού ανακυκλωτή

Τι φροντίζουμε πριν τις πετάξουμε • Να είναι άδειες από τροφές και υγρά. • Να τις ξεπλύνουμε, αν χρειαστεί, ώστε να μην έχουν υπολείμματα τροφών, λάδια κ.λπ. • Να τσακίζουμε

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply