Μαγειρεμένα τρόφιμα

Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 60οC.

Ο ζεστός καιρός είναι ιδανικός, για την ανάπτυξη μικροβίων. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το φαγητό, εκτός ψυγείου, για όσο λιγότερο χρόνο γίνεται.

Φαγητό, που έμεινε, εκτός ψυγείου, πάνω από 2 ώρες καλύτερα να πετιέται

ΠΗΓΉ:  DOLCETA

Previous Σπορά σπανακιού
Next Ανανάς: Τροπικό φρούτο, με τι κόστος;

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Φυτά ανθεκτικά στις… διακοπές

Ποια είδη αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες Λουλούδια, πρασινάδες και αρωματικά βότανα που αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο πότισμα είναι η καλύτερη επιλογή για το ζεστό καλοκαίρι της

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τι μπορώ να φυτέψω τώρα Ιούνιος

Αυτόν το μήνα ξεκινήστε ή συνεχίστε με τα εξής είδη:

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Φτιάξτε μόνες σας καλλυντικά σαπούνια

Για όσους προτιμούν τον απλό, παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού με μπάρα σαπουνιού, οι φυσικές συνταγές που προτείνουμε είναι ιδανικές για να καθαρίσουν, να ενυδατώσουν και να αρωματίσουν το σώμα! Aπολαύστε τη

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply