Οι εποχές των Φρούτων και των Λαχανικών
Subtitle post
Όταν ξέρουμε ποια φρούτα και λαχανικά υπάρχουν σε κάθε εποχή, μπορούμε να επιλέγουμε τα εποχικά φρούτα και λαχανικά τα οποία είναι πιο οικονομικά, έχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά και είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον, αφού δεν χρειάζεται να φυλαχθούν για μήνες στο ψυγείο ή να ταξιδέψουν από μακριά.
Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τους…
πίνακες που με τα κυριότερα φρούτα και λαχανικά και την εποχή συγκομιδής τους.
Για το αρχείο πατήστε εδώ
Πηγή: Greenpeace
About author
You might also like
Kάκτοι – Τι χρειάζεται να ξέρω για το πότισμα και λίπανση
Α. Πότισμα Πότισμα κανονικό: Το αρχίζουμε προσεκτικά την άνοιξη (Μάρτιο μήνα ανάλογα με τον καιρό), αφήνοντας στην αρχή το χώμα να στεγνώσει για τρεις εβδομάδες, κατόπιν για δυο και μετά
Μαγειρεμένα τρόφιμα
Μετά το ψήσιμο, το φαγητό πρέπει να καταναλωθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαφορετικά το φυλάμε, στο ψυγείο και πριν το καταναλώσουμε το ξαναζεσταίνουμε, έτσι ώστε, στο κέντρο του, να έχει
Ψέκασε και τελείωσε
Να ένας ακόμα λόγος που έψαχνες για να το γυρίσεις στη βιολογική κηπουρική: τα εντομοκτόνα σπρέι μπορούν να ρίξουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου. Ερευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Epidemiology
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!