Οργανικά Λιπάσματα
Παράγεται με βιοτεχνολογικές μεθόδους και βελτιώνει το βιολογικό περιβάλλον των φυτών, προσφέροντας ωφέλιμους μικροοργανισμούς εδάφους.
Το οργανικό αυτό προϊόν επηρεάζει αποφασιστικά τη θρέψη των φυτών, βάσει των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης, ενώ προσφέρει βελτιωμένη παραγωγή τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.Είναι ένα λίπασμα συμβατό με τις απαιτήσεις της νέας ΚΑΠ, σέβεται το περιβάλλον, είναι κατάλληλο για τις βιολογικές καλλιέργειες και καθώς είναι πλούσιο σε ενεργά χουμικά και φουλβικά συστατικά, είναι 10 φορές περισσότερο από μια καλοχωνεμένη κοπριά.
About author
You might also like
Τα ιδανικά επίπεδα του pH του εδάφους για φρούτα και λαχανικά
Τα επίπεδα του pH του εδάφους σε φρούτα και λαχανικά Πολύ Όξινο (<5,4) Μελιτζάνα, αντίδι, πατάτα, γλυκοπατάτα, σμέουρο, ραβέντι, σέσκλα, φράουλα, καρπούζι, μύρτιλο (blueberry-raspberry) Μέτρια Όξινο (5.5-5.9) Μήλο, βασιλικός, φασόλι, καρότο,
The Role of 4R Nutrient Stewardship in Reducing Greenhouse Gas Emission
The International Plant Nutrition Institute (IPNI) explains how farmers make 4R decisions (i.e., decisions on applying the Right source at the Right rate, Right time, and Right place) to minimize
Φυσικά Βιολογικά Λιπάσματα
Τα κύρια θρεπτικά συστατικά των φυτών Τρεις είναι οι θρεπτικές ουσίες που απαιτούνται από τα φυτά σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τα άλλα στοιχεία. Είναι το άζωτο(N), ο φώσφορος(P) και
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!