Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα
– Έχετε φυτέψει κρεμμυδάκια στις γλάστρες σας?
Είναι λίγος ο χώρος και δεν μπορείτε εύκολα να τα ανανεώσετε? Υπάρχει λύση να έχετε φρέσκα κρεμμυδάκια όλο το χειμώνα και ως αργά την άνοιξη με μία μόνο σπορά.
Αντί να ξεριζώνετε το κρεμμυδάκι, με ένα μαχαίρι το κόβετε κοντά στη ρίζα και σε δυο τρεις εβδομάδες θα έχετε ξανά ένα καινούριο.
Αντί να ξεριζώνετε το κρεμμυδάκι, με ένα μαχαίρι το κόβετε κοντά στη ρίζα και σε δυο τρεις εβδομάδες θα έχετε ξανά ένα καινούριο.
About author
You might also like
Καλλιέργεια Λεβάντας
Η Λεβάντα είναι ενδημική στη Νότια Ευρώπη γι’ αυτό και προτιμά ζεστά και ηλιόλουστα μέρη ενώ θέλει το χώμα να έχει πολύ καλή αποστράγγιση. Προτιμά αλκαλικά χώματα, πλούσια σε ασβέστιο.
Αποσμητικά από τη φύση
Ευεργετική λύση για την υγεία μας, το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας αποτελεί η παρασκευή «πράσινων» αποσμητικών στο σπίτι μας με φυσικά υλικά. Τα συνηθισμένα συστατικά των αποσμητικών που
Ασπιρίνη made in Crete
Η κρητική ασπιρίνη, συσκευασμένη σε κάψουλα, είναι ένα φυσικό προϊόν που αποτελείται αποκλειστικά από τρία είδη κρητικών βοτάνων διαλυμένων σε ελαιόλαδο. Τη «μαγική» κάψουλα παρασκεύασε η ομάδα των καθηγητών του
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!