Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα

Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα

Έχετε φυτέψει κρεμμυδάκια στις γλάστρες σας? 

Είναι λίγος ο χώρος και δεν μπορείτε εύκολα να τα ανανεώσετε? Υπάρχει λύση να έχετε φρέσκα κρεμμυδάκια όλο το χειμώνα και ως αργά την άνοιξη με μία μόνο σπορά.
Αντί να ξεριζώνετε το κρεμμυδάκι, με ένα μαχαίρι το κόβετε κοντά στη ρίζα και σε δυο τρεις εβδομάδες θα έχετε ξανά ένα καινούριο.
Previous Η WWF έφτιαξε ένα «οικολογικό» αρχείο
Next Σαπούνι από το φυτό Γιούκα (Yucca)

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τα μυστικά για ένα σωστό κομποστ

Το σωστό κομπόστ δημιουργείται όταν παρέχετε στο κάδο σας το σωστό μείγμα των βασικών συστατικών για τα εκατομμύρια των μικροοργανισμών που κάνουν τη “βρώμικη” δουλειά. Αυτοί οι μικροοργανισμοί τρώνε, πολλαπλασιάζονται

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τι σπέρνουμε/φυτεύουμε τον Αύγουστο

Σπορά Μπρόκολα Κουνουπίδια Λάχανα Μαρούλια Καρότα Παντζάρια Ραπανάκια Πατάτες Μεταφύτευση* Αγγούρια Κολοκύθια Μπρόκολα Κουνουπίδια Λάχανα *Μεταφύτευση εννοούμε ότι παίρνουμε το φυτό μας απο το γεωπόνο ή το δικό μας σπορείο

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Σανσεβιέρια η τρίζωνη

Προέρχεται από τις αφρικανικές έρημους που ανήκει στα πιο ανθεκτικά φυτά εσωτερικού χώρου.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply