Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα

Φρέσκα κρεμμυδάκια στη γλάστρα

Έχετε φυτέψει κρεμμυδάκια στις γλάστρες σας? 

Είναι λίγος ο χώρος και δεν μπορείτε εύκολα να τα ανανεώσετε? Υπάρχει λύση να έχετε φρέσκα κρεμμυδάκια όλο το χειμώνα και ως αργά την άνοιξη με μία μόνο σπορά.
Αντί να ξεριζώνετε το κρεμμυδάκι, με ένα μαχαίρι το κόβετε κοντά στη ρίζα και σε δυο τρεις εβδομάδες θα έχετε ξανά ένα καινούριο.
Previous Η WWF έφτιαξε ένα «οικολογικό» αρχείο
Next Σαπούνι από το φυτό Γιούκα (Yucca)

About author

You might also like

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Προσέχτε τι τρώτε έξω

Ο κίνδυνος της ποικιλίας O κατάλογος βρίθει εδεσμάτων και εμείς, προκειμένου να γευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερα δείγματα της τέχνης του σεφ, παραγγέλνουμε ποικιλίες, που συνήθως τιτλοφορούνται τόσο ποικιλο-τρόπως όσο

Συμβουλές για ερασιτέχνες 0 Comments

Τα φυτά εσωτερικού χώρου σώζουν ζωές

“Η μόλυνση του αέρα των κλειστών χώρων είναι όχι απλώς δυνατό, αλλά και εξαιρετικά πιθανό να προκαλέσει ασθένειες, ενώ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ευθύνεται για το θάνατο περισσότερων

Αρωματικά Φυτά 0 Comments

Καλλιέργεια Δενδρολίβανου

Το Δενδρολίβανο είναι πολυετές φυτό και φτάνει σε ύψος μισό με ένα μέτρο. Η συλλογή των φύλλων του γίνεται από την Άνοιξη έως το Φθινόπωρο. Πολλαπλασιάζεται με σπόρους, μοσχεύματα και

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply