Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Ελιές μαύρες ολόκληρες
Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις τοποθετούμε στα δοχεία και τις καλύπτουμε με άλμη σε αναλογία 1 ποτήρι αλάτι σε 8 ποτήρια νερό. Οι ελιές θα ωριμάσουν περίπου σε 6 μήνες.
Παρατήρηση: Αν θέλουμε για άμεση κατανάλωση, τις ξεπικρίζουμε πρώτα, όπως και τις πράσινες ολόκληρες. Όμως θα πρέπει οι ελιές να καταναλωθούν σύντομα γιατί μπορεί να μαλακώσουν.
Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy
Previous Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς
Next Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς

About author

You might also like

Ελιά 0 Comments

Οδηγίες για την παραγωγή καλής ποιότητας ελαιολάδου κατά την ελαιοσυλλογή

Με την ευκαιρία της έναρξης της ελαιοκομικής περιόδου και αφού σας ευχηθούμε καλή ελαιοσυλλογή, θα θέλαμε να σας συστήσουμε να δώσετε προσοχή στα παρακάτω που αφορούν την παραγωγή καλής ποιότητας

Ελιά 0 Comments

Micosat και καταπολέμηση Βερτιτσιλίου στην Χαλκιδική

Για το 3ετές πρόγραμμα του ΕΘΙΑΓΕ πατήστε ΕΘΙΑΓΕ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – “Η ασθένεια Βερτισιλλίωση και η αντιμετώπιση της”, Επιμέλεια σύνταξης: Ζ. Ζαρταλούδης, Φ.

Ελιά 0 Comments

Παραδοσιακή Διαδικασία του Ξεπικρίσματος των Ελιών

Με όποιο τρόπο και αν διατηρηθούν οι ελιές, απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας είναι η παραδοσιακή διαδικασία του ξεπικρίσματος. Το ξεπίκρισμα επιτυγχάνεται αφού τοποθετήσουμε τις ελιές σε νερό το οποίο αλλάζουμε καθημερινά,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply