Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)
Ελιές μαύρες ολόκληρες
Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις τοποθετούμε στα δοχεία και τις καλύπτουμε με άλμη σε αναλογία 1 ποτήρι αλάτι σε 8 ποτήρια νερό. Οι ελιές θα ωριμάσουν περίπου σε 6 μήνες.
Παρατήρηση: Αν θέλουμε για άμεση κατανάλωση, τις ξεπικρίζουμε πρώτα, όπως και τις πράσινες ολόκληρες. Όμως θα πρέπει οι ελιές να καταναλωθούν σύντομα γιατί μπορεί να μαλακώσουν.
Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy
Previous
Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς
About author
You might also like
Μαργαρόνια σε ελιά (Βίντεο)
Τα συμπτώματα της μαργαρόνιας στην ελιά Δείτε το παρακάτω βίντεο
Πρoστατευμένο: Μυκόρριζες για την αντιμετώπιση του βερτισιλλίου της ελιάς – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr
Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.
Εφαρμογή Micosat F BS σε ελιές στην Ιταλία για την αντιμετώπιση Σηψιρριζιών (Armillaria mellea)
Σύμφωνα με πειράματα που έγιναν στην Ιταλία σε συνεργασία με τα πανεπιστήμιο της Foggia, της Ancona, και της Potenza, και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο άρθρο με τίτλο: “Resistance induction in
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!