Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Ελιές μαύρες ολόκληρες
Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις τοποθετούμε στα δοχεία και τις καλύπτουμε με άλμη σε αναλογία 1 ποτήρι αλάτι σε 8 ποτήρια νερό. Οι ελιές θα ωριμάσουν περίπου σε 6 μήνες.
Παρατήρηση: Αν θέλουμε για άμεση κατανάλωση, τις ξεπικρίζουμε πρώτα, όπως και τις πράσινες ολόκληρες. Όμως θα πρέπει οι ελιές να καταναλωθούν σύντομα γιατί μπορεί να μαλακώσουν.
Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy
Previous Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς
Next Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς

About author

You might also like

Ελιά 0 Comments

Κλάδευμα της ελιάς

Φωτογραφίες από κλάδεμα ελιάς τον Μάρτιο. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Ελιά 0 Comments

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Πατάτες τηγανητές με φρέσκα κρεμμυδάκια και ελιές Υλικά4 μέτριες πατάτες2 δέσμες κρεμμυδάκια φρέσκα10 μαύρες ελιές Τρόπος παρασκευής● Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε, τις κόβουμε σε κύβους και τις τηγανίζουμε.● Καθαρίζουμε τα

Ελιά 0 Comments

Φυσική Παρασκευή Πράσινης Ελιάς

Πράσινες ελιές Ελιές τσακιστές

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply