Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς (ολόκληρες)

Ελιές μαύρες ολόκληρες
Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις τοποθετούμε στα δοχεία και τις καλύπτουμε με άλμη σε αναλογία 1 ποτήρι αλάτι σε 8 ποτήρια νερό. Οι ελιές θα ωριμάσουν περίπου σε 6 μήνες.
Παρατήρηση: Αν θέλουμε για άμεση κατανάλωση, τις ξεπικρίζουμε πρώτα, όπως και τις πράσινες ολόκληρες. Όμως θα πρέπει οι ελιές να καταναλωθούν σύντομα γιατί μπορεί να μαλακώσουν.
Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy
Previous Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς
Next Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς

About author

You might also like

Ελιά 0 Comments

Οι ελιές ενάντια στην κλιματική αλλαγή!

Στα Χανιά, το Ηράκλειο και το Λασίθι η “Εφαρμογή νέων καλλιεργητικών πρακτικών στην Ελαιοκομία με στόχο τον μετριασμό των επιπτώσεων και την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή” (OLIVECLIMA) όπου πραγματοποιήθηκε στις

Ελιά 0 Comments

Φυσική Παρασκευή Μαύρης Ελιάς

Ελιές μαύρες κουμνιαστές Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Τις βάζουμε σε δοχείο πλαστικό, γυάλινο ή ξύλινο.

Ελιά 0 Comments

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Ελιόπιτα με προζύμι σε ταψί Υλικά 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο ½ κουταλάκι κοφτό αλάτι 2 ποτήρια νερό χλιαρό (περίπου) ½ ποτήρι ελαιόλαδο 1 κουταλιά δυόσμο ξερό 1 δέσμη κόλιαντρο ψιλοκομμένο

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply