Το Wi-Fi σκοτώνει τα δέντρα;
Τα ασύρματα δίκτυα ίσως ευθύνονται για την μετάλλαξη και το «θάνατο» της χλωρίδας που βρίσκεται στην ακτίνα τους σύμφωνα με νέα έρευνα.
Οι κάτοικοι της πόλης Alphen aan den Rijn της Ολλανδίας παρατήρησαν ότι τα δέντρα άρχισαν να αναπτύσσουν ασυνήθιστες μορφές και να μεγαλώνουν σε περίεργα μεγέθη.
Οι Αρχές της πόλης ανέτρεξαν στη μελέτη ενός ερευνητή του Wageningen University για να διαπιστώσουν ότι μόνο το 10% των δέντρων ανέπτυσσαν μεταλλαγμένες μορφές πριν πέντε χρόνια στα αστικά κέντρα της Ολλανδίας σε αντίθεση με το 70% σήμερα.
Ο ερευνητής εικάζει πως μια από τις αιτίες είναι τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi).
Στο πλαίσιο της έρευνάς του εξέθεσε 20 μελίες σε διάφορες πηγές ακτινοβολίας για περίοδο τριών μηνών. Τα δέντρα που βρίσκονταν κοντά σε Wi-Fi παρουσίασαν εκφυλισμό και της ανώτατης και κατώτατης επιδερμίδας των φύλλων τους, η οποία εντέλει καταστράφηκε.
Δημοσιεύτηκε στο http://www.econews.gr
About author
You might also like
Ερωτηματολόγιο
Φόρτωση…
Το γονίδιο που “ειδοποιεί” τα λουλούδια να ανθίσουν
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γενετικό «διακόπτη» που ενεργοποιείται την άνοιξη, μόλις αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία στο περιβάλλον και κάνει έτσι τα λουλούδια να ανθίζουν στην ώρα τους. Όπως ανακαλύφθηκε,
Τι είναι κομποστοποίηση;
Πρόκεται για μέθοδο αποσύνθεσης απορριμάτων Διαβάστε περισσότερα »


0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!