Για τους πιο εκλεκτικούς υπάρχει το πολύχρωμο καλαμπόκι!
Ακόμα και στο καλαμπόκι μπορείτε να βρείτε ποικιλίες χρωμάτων!
Και συγκεκριμένα στο “Iνδικό καλαμπόκι”, όπου μπορείτε να πετύχετε μαύρους, κόκινους, μπλε, ακόμα και μόβ σπόρους. Φυσικά υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση γιατί το χρώμα του είναι πολύ διαφορετικό από το κλασσικό κίτρινο που όλοι ξέρουμε. Η απάντηση είναι ότι υπήρξε άλλος συνδυασμός αντιοξειδωτικών ουσιών στο εσωτερικό τους και αυτό άλλαξε και το χρώμα τους, όπως και την γεύση τους. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι το “Ινδικό καλαμπόκι” δεν συστήνεται να το φάτε ψημένο, αφού δεν θα έχει την ίδια νοστιμάδα. Αξίζει να το δοκιμάσετε πάντως σε γενικές γραμμές.
Πηγή; partyspirit.gr
About author
You might also like
Βίντεο για την Aloe Vera (video)
Ένα εξαιρετικό βίντεο για όσους δε γνωρίζουν πολλά για το φυτό που λέγεται Αλόη Βέρα
Καλλιέργεια της τρούφας στην Ελλάδα
Βασικός σκοπός της προσπάθειας εισαγωγής της καλλιέργειας της τρούφας στη χώρα μας είναι η παροχή εναλλακτικής ευκαιρίας αξιοποίησης των ορεινών αγρών που εγκαταλείπονται με αυξανόμενο ρυθμό και η εξασφάλιση εισοδήματος
Αλόη: Εξάπλωση – Οικονομική σημασία
Σήμερα η αλόη έχει εξαπλωθεί στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές, ενώ σε περιοχές της Αμερικής, της Ασίας και της Αυστραλίας που επικρατούν ξηροθερμικές συνθήκες, αποτελεί μια αρκετά προσοδοφόρα καλλιέργεια. Σε
0 Comments
No Comments Yet!
You can be first to comment this post!