Ελληνικά ψυχανθή αντικαθιστούν την μεταλλαγμένη σόγια

Τα «ταπεινά» ψυχανθή της ελληνικής γης, όπως το κουκί, το ρεβίθι, το μπιζέλι και το λούπινο, είναι από τις πιο θρεπτικές τροφές όχι μόνο για τον άνθρωπο, αλλά και για τα ζώα. Μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές, με πολλαπλά οφέλη για τους αγρότες, την οικονομία, το περιβάλλον και την υγεία μας

Πηγή:greenpeace.org

Previous Ποιες τροφές έχουν περισσότερα φυτοφάρμακα
Next Λάστιχα αυτοκινήτου από «ρώσικα ραδίκια» αναπτύσσει η Bridgestone

About author

You might also like

Νέες Καλλιέργειες 0 Comments

Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στις… χρωματιστές καλλιέργειες

Ευρύτατο πεδίο ανάπτυξης, που όμως δεν το έχουν εκμεταλλευτεί ακόμα οι Έλληνες αγρότες, ανοίγεται στην αξιοποίηση διαφόρων αγροτικών προϊόντων για την παραγωγή φυσικών χρωστικών ουσιών για τρόφιμα. Σε όλο τον

Νέες Καλλιέργειες
Δημοσιεύσεις 0 Comments

Καύσιμο από αγριοαγκινάρες

Τι είναι η αγριοαγκινάρα Η αγριοαγκινάρα (λατ. Cynara cardunculus, Αγγ. Cardoon ή Spanish thistle artichoke) είναι ένα πολυετές φυτό Μεσσογειακής προέλευσης, καλά προσαρμοσμένο στις ξηροθερμικές συνθήκες της Ν. Ευρώπης. Η

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply