ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Πάστα ελιάς με κόλιαντρο καιι δυόσμο
Υλικά
½ κιλό ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσια)
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές κόλιαντρο φρέσκο
1 κουταλιά δυόσμο ξηρό
2-3 κουταλιές χυμό λεμονιού
6-7 κουταλιές ελαιόλαδο
 
Τρόπος παρασκευής
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, όπως στην πάστα ελιάς με ρίγανη.

Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy

Previous Στο «μικροσκόπιο» το μήλο που δε μαυρίζει
Next Συνταγές με ελιές

About author

You might also like

Ελιά 0 Comments

Φυσική παρασκευή πράσινης ελιάς (κολυμπάτες)

Ελιές πράσινες ολόκληρες (κολυμπάτες). Για τις ολόκληρες πράσινες ελιές χρησιμοποιούμε συνήθως τις ποικιλίες κυπριακή, μαντζανίλο, Αμφίσσης, πικουάλ, Καλαμών. Διαλέγουμε τις ελιές,  τις ξεπικρίζουμε για 6 μέρες αλλάζοντας το νερό τους

Ελιά 0 Comments

Οδηγίες για την παραγωγή καλής ποιότητας ελαιολάδου κατά την ελαιοσυλλογή

Με την ευκαιρία της έναρξης της ελαιοκομικής περιόδου και αφού σας ευχηθούμε καλή ελαιοσυλλογή, θα θέλαμε να σας συστήσουμε να δώσετε προσοχή στα παρακάτω που αφορούν την παραγωγή καλής ποιότητας

Ελιά 0 Comments

Βιολογική καλλιέργεια της ελιάς

Στη βιολoγική καλλιέργεια της ελιάς είναι απαραίτητη:

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply