Προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαούρτης της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για παρουσία ευρωτίασης (μούχλας) σε στραγγιστό γιαούρτι 2% με την εμπορική ονομασία «ΠΡΟΜΕΛ» της εταιρείας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ που βρίσκεται στο Διδυμότειχο Έβρου, και μετά από ελέγχους του στην παραγωγό εταιρεία, προχώρησε στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαούρτης. Το συγκεκριμένο μέτρο επιβλήθηκε προκειμένου να εκτελεστεί άμεσα δέσμη διορθωτικών ενεργειών στο μηχανολογικό εξοπλισμό και στους χώρους της εγκατάστασης, ορθή εφαρμογή διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης, καθώς και μεταφοράς του βιολογικού από τον χώρο παραλαβής γάλακτος, ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητα των παραγόμενων προιόντων. Η επιχείρηση συνεργάστηκε με τον ΕΦΕΤ και με επιστολή της στις 16.02.2012 ενημέρωσε για την άμεση διακοπή της λειτουργίας του τμήματος γιαούρτης προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις, ζητώντας τον επανέλεγχό της στις 20.02.2012.

Πηγή: ΕΦΕΤ

Previous Ντόπια παραγωγή ζωοτροφών χωρίς μεταλλαγμένα
Next «Στερεή βροχή» ενυδατώνει τις καλλιέργειες – Πρωτοποριακή τεχνολογία (video)

About author

You might also like

Διατροφή 0 Comments

Τι δεν ξέρεις για το κρασί

Κι ενώ γνωρίζεις για αρώματα, ποικιλίες, επίγευση, τανίνες, σώμα, την πατάς σε κάτι πράγματα μικρά: οι μύθοι που έχουν κατά καιρούς αναπτυχθεί σε κρατάνε δέσμιο και σε εμποδίζουν να απολαύσεις

Διατροφή 0 Comments

ΕΦΕΤ – Τι πρέπει να προσέχουμε όταν τρώμε έξω

Για να δείτε τι πρέπει να προσέχετε όταν τρώτε έξω, πατήστε στο παρακάτω link

Διατροφή 0 Comments

Ξήρανση λαχανικών

Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, για να αποτρέψει την αποσύνθεση και το χάλασμα τους.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply