Προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαούρτης της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για παρουσία ευρωτίασης (μούχλας) σε στραγγιστό γιαούρτι 2% με την εμπορική ονομασία «ΠΡΟΜΕΛ» της εταιρείας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ που βρίσκεται στο Διδυμότειχο Έβρου, και μετά από ελέγχους του στην παραγωγό εταιρεία, προχώρησε στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαούρτης. Το συγκεκριμένο μέτρο επιβλήθηκε προκειμένου να εκτελεστεί άμεσα δέσμη διορθωτικών ενεργειών στο μηχανολογικό εξοπλισμό και στους χώρους της εγκατάστασης, ορθή εφαρμογή διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης, καθώς και μεταφοράς του βιολογικού από τον χώρο παραλαβής γάλακτος, ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότητα των παραγόμενων προιόντων. Η επιχείρηση συνεργάστηκε με τον ΕΦΕΤ και με επιστολή της στις 16.02.2012 ενημέρωσε για την άμεση διακοπή της λειτουργίας του τμήματος γιαούρτης προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις, ζητώντας τον επανέλεγχό της στις 20.02.2012.

Πηγή: ΕΦΕΤ

Previous Ντόπια παραγωγή ζωοτροφών χωρίς μεταλλαγμένα
Next «Στερεή βροχή» ενυδατώνει τις καλλιέργειες – Πρωτοποριακή τεχνολογία (video)

About author

You might also like

Διατροφή 0 Comments

Συλλογικός λαχανόκηπος στην Κεντρική Μακεδονία

Με σεβασμό στους φυσικούς πόρους γίνεται η καλλιέργεια Tον πρώτο συλλογικό λαχανόκηπο στην κεντρική Μακεδονία δημιούργησαν τα μέλη της Ομάδας Αστικών και Περιαστικών Καλλιεργειών. Ο λαχανόκηπος φτιάχτηκε στο πρώην στρατόπεδο

Διατροφή 0 Comments

Επιστροφή στα εγχώρια προϊόντα

Της Λινας Γιανναρου Εξι στα δέκα προϊόντα που καταναλώνουν οι Ελληνες προέρχονται από το εξωτερικό. Το 70% των προϊόντων στον κλάδο της υπόδησης είναι εισαγόμενο, ενώ 8 στα 10 ρούχα

Διατροφή 0 Comments

Τι δεν ξέρεις για το κρασί

Κι ενώ γνωρίζεις για αρώματα, ποικιλίες, επίγευση, τανίνες, σώμα, την πατάς σε κάτι πράγματα μικρά: οι μύθοι που έχουν κατά καιρούς αναπτυχθεί σε κρατάνε δέσμιο και σε εμποδίζουν να απολαύσεις

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply