Τα ιδανικά επίπεδα του pH του εδάφους για φρούτα και λαχανικά

Τα ιδανικά επίπεδα του pH του εδάφους για φρούτα και λαχανικά

Τα επίπεδα του pH του εδάφους σε φρούτα και λαχανικάImage
Πολύ Όξινο (<5,4)
Μελιτζάνα, αντίδι, πατάτα, γλυκοπατάτα, σμέουρο, ραβέντι, σέσκλα, φράουλα, καρπούζι, μύρτιλο (blueberry-raspberry)
Μέτρια Όξινο (5.5-5.9)
Μήλο, βασιλικός, φασόλι, καρότο, κιχώρι, καλαμπόκι, σκόρδα, μαϊντανός, μπιζέλια, πιπεριές, κολοκύθι, ρεπάνι, γογγύλι, σόγια, ηλίανθος, τομάτα
Ελαφρώς Όξινο (6.0-6.9)
Βερίκοκο, αγκινάρα, σπαράγγια, τεύτλα, μπρόκολα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, άνηθος, φραγκοστάφυλο, σταφύλι, λαχανίδες, μαρούλια, σινάπι, μπάμιες, κρεμμύδι, ροδάκινο, αχλάδι, σπανάκι
Αλκαλικό (7.1-8)
Κουνουπίδια, σέλινο, αγγούρι, πεπόνι, ρόδια, θυμάρι

Για τον προσδιορισμό του pH του εδάφους με απλό τρόπο (χωρίς τη χρήση test kit), πατήστε εδώ

Πηγή:ftiaxno

Previous Προσδιορισμός του pH του εδάφους χωρίς τη χρήση του test kit
Next “Romanian Agriculture will benefit from an investment of three billion Euros this year”

About author

You might also like

Δημοσιεύσεις 0 Comments

Η λίπανση των καλλιεργειών και η ανθρώπινη υγεία – Μια επιστημονική μελέτη

Η χρήση λιπασμάτων αύξησε δραματικά την παγκόσμια φυτική παραγωγή: Υπολογίζεται ότι ενώ ένα εκτάριο καλλιεργήσιμης έκτασης παρήγαγε τροφή για 1,9 άτομα το 1908, η παραγωγικότητα αυτή αυξήθηκε στα 4,8 άτομα

Προστατευμένο 0 Comments

Πρoστατευμένο: Λίπανση-Λιπάσματα – Για πλήρη πρόσβαση επικοινωνήστε με το cfn@cfn.gr

Δεν υπάρχει απόσπασμα διότι το άρθρο είναι προστατευμένο.

Έδαφος 0 Comments

Εδαφικές αναλύσεις

Μία εδαφολογική ανάλυση περιλαμβάνει τη μέτρηση των παρακάτω παραμέτρων: Μέτρηση pH και ηλεκτρικής αγωγιμότητας εδάφους Μηχανική ανάλυση εδάφους Προσδιορισμός CaCO3 εδάφους Προσδιορισμός οργανικού άνθρακα και οργανικής ουσίας εδάφους Προσδιορισμός ολικού

1 Comment

  1. Β. Διαμαντοπουλος
    01 Οκτωβρίου, 16:03 Reply

    Παρακαλώ ενημερώστε με πώς μπορώ να έχω προσβαση στσ :προστατευμενα”.

Leave a Reply