Τα ιδανικά επίπεδα του pH του εδάφους για φρούτα και λαχανικά

Τα ιδανικά επίπεδα του pH του εδάφους για φρούτα και λαχανικά

Τα επίπεδα του pH του εδάφους σε φρούτα και λαχανικάImage
Πολύ Όξινο (<5,4)
Μελιτζάνα, αντίδι, πατάτα, γλυκοπατάτα, σμέουρο, ραβέντι, σέσκλα, φράουλα, καρπούζι, μύρτιλο (blueberry-raspberry)
Μέτρια Όξινο (5.5-5.9)
Μήλο, βασιλικός, φασόλι, καρότο, κιχώρι, καλαμπόκι, σκόρδα, μαϊντανός, μπιζέλια, πιπεριές, κολοκύθι, ρεπάνι, γογγύλι, σόγια, ηλίανθος, τομάτα
Ελαφρώς Όξινο (6.0-6.9)
Βερίκοκο, αγκινάρα, σπαράγγια, τεύτλα, μπρόκολα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, άνηθος, φραγκοστάφυλο, σταφύλι, λαχανίδες, μαρούλια, σινάπι, μπάμιες, κρεμμύδι, ροδάκινο, αχλάδι, σπανάκι
Αλκαλικό (7.1-8)
Κουνουπίδια, σέλινο, αγγούρι, πεπόνι, ρόδια, θυμάρι

Για τον προσδιορισμό του pH του εδάφους με απλό τρόπο (χωρίς τη χρήση test kit), πατήστε εδώ

Πηγή:ftiaxno

Previous Προσδιορισμός του pH του εδάφους χωρίς τη χρήση του test kit
Next “Romanian Agriculture will benefit from an investment of three billion Euros this year”

About author

You might also like

Έδαφος 0 Comments

Η Ελλάδα και η Ευρώπη κινδυνεύουν να γίνουν έρημος

Η χώρα μας αλλά και ολόκληρη η ευρωπαϊκή ήπειρος απειλείται από την αλάτωση των εδαφών, σύμφωνα με τον καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και διευθυντή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Εδαφολογίας

Έδαφος 2 Comments

Προσδιορισμός του pH του εδάφους χωρίς τη χρήση του test kit

Πώς γίνεται ο προσδιορισμός του pH του εδάφους χωρίς τη χρήση του test kit; Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Χρόνος που απαιτείται: 15 λεπτά ή λιγότερο Τι χρειάζεται:

Δημοσιεύσεις 0 Comments

A two-year study investigated the effects of organic fertilizers on water movement in sandy soil

A two-year study was conducted in 2002-2003 (season one) and 2003- 2004 (season two) at a seepage irrigated vegetable farm in South Florida to investigate the effects of organic fertilizers on water

1 Comment

  1. Β. Διαμαντοπουλος
    01 Οκτωβρίου, 16:03 Reply

    Παρακαλώ ενημερώστε με πώς μπορώ να έχω προσβαση στσ :προστατευμενα”.

Leave a Reply