Τα ιδανικά επίπεδα του pH του εδάφους για φρούτα και λαχανικά
Τα επίπεδα του pH του εδάφους σε φρούτα και λαχανικά
Πολύ Όξινο (<5,4)
Μελιτζάνα, αντίδι, πατάτα, γλυκοπατάτα, σμέουρο, ραβέντι, σέσκλα, φράουλα, καρπούζι, μύρτιλο (blueberry-raspberry)
Μέτρια Όξινο (5.5-5.9)
Μήλο, βασιλικός, φασόλι, καρότο, κιχώρι, καλαμπόκι, σκόρδα, μαϊντανός, μπιζέλια, πιπεριές, κολοκύθι, ρεπάνι, γογγύλι, σόγια, ηλίανθος, τομάτα
Ελαφρώς Όξινο (6.0-6.9)
Βερίκοκο, αγκινάρα, σπαράγγια, τεύτλα, μπρόκολα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, άνηθος, φραγκοστάφυλο, σταφύλι, λαχανίδες, μαρούλια, σινάπι, μπάμιες, κρεμμύδι, ροδάκινο, αχλάδι, σπανάκι
Αλκαλικό (7.1-8)
Κουνουπίδια, σέλινο, αγγούρι, πεπόνι, ρόδια, θυμάρι
Για τον προσδιορισμό του pH του εδάφους με απλό τρόπο (χωρίς τη χρήση test kit), πατήστε εδώ
Πηγή:ftiaxno
About author
You might also like
Φυσικά Βιολογικά Λιπάσματα
Τα κύρια θρεπτικά συστατικά των φυτών Τρεις είναι οι θρεπτικές ουσίες που απαιτούνται από τα φυτά σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τα άλλα στοιχεία. Είναι το άζωτο(N), ο φώσφορος(P) και
Προσδιορισμός του pH του εδάφους χωρίς τη χρήση του test kit
Πώς γίνεται ο προσδιορισμός του pH του εδάφους χωρίς τη χρήση του test kit; Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Χρόνος που απαιτείται: 15 λεπτά ή λιγότερο Τι χρειάζεται:
The Role of 4R Nutrient Stewardship in Reducing Greenhouse Gas Emission
The International Plant Nutrition Institute (IPNI) explains how farmers make 4R decisions (i.e., decisions on applying the Right source at the Right rate, Right time, and Right place) to minimize
1 Comment
Β. Διαμαντοπουλος
01 Οκτωβρίου, 16:03Παρακαλώ ενημερώστε με πώς μπορώ να έχω προσβαση στσ :προστατευμενα”.